Dit is 10Leuk dat je er bent, welkom!

Ze noemen me tien (10) waarom? Lekker makkelijk, een koosnaampje, stiekem ben ik er wel trots op!

Ik doe het namelijk niet voor minder. Als ik iets doe, doe ik het goed! Als ik een opdracht uitvoer, kun je volledig op mij Bouwen!

Bouw op 10!

Eigenlijk ben ik een mengelmoes van nuchter Fries, tikkeltje Tukker met een paar Blauwe vingers uit Zwolle.

Mijn ervaringen heb ik opgedaan aan verschillende kanten van de tafel. Bestekschrijver/ projectleider bij een bouwkundig adviesbureau, ambtenaar bouw- en woningtoezicht bij een gemeente, verschillende rollen bij ontwikkelende aannemers zoals commercieel medewerker, verkoopmanager, kopersbegeleider, huurdersbegeleider en projectontwikkelaar.

Gek op gezamenlijke doelen bereiken door middel van mijn aanstekelijke enthousiasme en denken in mogelijkheden.

Ik vind het heerlijk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en gezamenlijk het beste uit alles te halen. Een goede combinatie van technisch onderlegd en klantvriendelijk, is waar ik voor sta.

Communicatie is ontzettend belangrijk in de bouw sector. Een rode draad binnen mijn opgedane ervaring is communicatie. Met de klant, met de optant, met de koper, met de huurder, met de opdrachtgever, met de aannemer en met collega’s. Ik kan mij snel inleven in situaties om in te schatten voor welke uitdaging we staan en met mijn enthousiasme het beste uit de mensen halen.

Geregeld hoor ik dat ik prettig in omgang ben en makkelijk gesprekken voer op verschillende niveaus. Gezamenlijk de gestelde doelen verwezenlijken, daar ga ik voor!Bouw op 10© 2018