Op 10 kun je bouwen!Maar dan wel “Bouwen” in de breedste zin.

Door mijn ruime ervaring in de bouw, projectontwikkeling en bij de gemeente heb ik een breed aanbod aan werkzaamheden.

Verkoopmanagement, verkoopbegeleiding, kopersbegeleiding en opleveringsbegeleiding.

Verkoop management/ verkoopbegeleiding, de complete begeleiding vanaf voorlopig ontwerp, meedenken in het ontwerp/ de indeling en het adviseren en coördineren van alle werkzaamheden hieromheen. Uiteraard hoort hier het in verkoop brengen en de verkoop begeleiding ook bij.

Wil je nog een stapje verder, dan kan ik ook de kopersbegeleiding verzorgen. Dit kan als kopersbegeleider ook wel wooncoach of woonadviseur genoemd. Digitaal via een portaal voor de kopers of nog conventioneel op papier. Ik neem de koper mee in het proces en ontzorg de kopende en de verkopende partij. Klantvriendelijkheid en Klantontzorging zijn speerpunten in het verkoopproces geworden. Dit gaat niet overal even goed, ondanks dat men dit met de beste intenties probeert in te vullen. De oorzaken liggen in veel gevallen niet bij de direct betrokkenen, maar meestal bij de opzet van het proces en conservatieve methoden. Ik kan helpen deze cyclus te doorbreken en een systeem neer te zetten dat wel bij de huidige maatstaven van klantvriendelijkheid en ontzorging past. Kopersbegeleiding vindt niet alleen tijdens kantoortijden plaats, ‘s avonds en in het weekend sta ik ook klaar om de klant te helpen. Dit past in het beeld dat de huidige kopers voor ogen hebben, kunnen afspreken wanneer hun dat uitkomt.

Ook voor de oplevering van woningen kun je mij inschakelen, op deze manier kan ik de complete projectbegeleiding voor je verzorgen. En dit alles met enthousiasme, kennis en een grote glimlach!

Ik zeg, kom maar op! Op 10 kun je bouwen.

Naast de projectondersteuning kan ik je ook ondersteunen in het opleiden van kopersbegeleiders, mensen opleiden in het gebruik van specifieke kopers-software, een afdeling coördineren of je adviseren met vraagstukken met betrekking tot kopersbegeleiding en opleveringen.

Ik neem je graag alles uit handen en regel alles. Bouw op 10!Bouw op 10© 2018